بروز بیماری های قلبی و عروقی با افسردگی، اضطراب و اختلال خواب بیشتر می شود. ریسک بیماری های قلب و عروقی در فرد دارای افسردگی حدود 2 و نیم برابر می شود. در فرد دارای اضطراب، خطر سکته قلبی 41 درصد، سکته مغزی 71 درصد و نارسایی قلبی 35 درصد بیشتر می شود. همچنین در فرد دارای اختلال خواب، خطر بیماری های قلبی عروقی 75 درصد افزایش می یابد. افراد دارای استرس زیاد شغلی، تحصیلی یا خانوادگی نیز خطر بیماری های قلبی عروقی افزایش یافته به میزان 2 تا 3 برابر دیگران دارند. استرس مزمن نیز با مکانیسم های مختلف این خطر را افزایش می دهد.
استرس مزمن عارضه ای است که در زندگی روزمره ما کم و بیش وجود دارد. همان طور که در شرایط زندگی امروزه، استفاده از اینترنت و جا به جایی با وسایل نقلیه یک ضرورت است یادگیری مهارت های کنترل استرس هم ضروری است.
همه این آمار و واقعیت ها اهمیت حفظ و ارتقا سلامت روان برای حفظ سلامت قلب و عروق را نشان می دهد. در مواردی که شدت افسردگی، اضطراب، اختلال خواب یا استرس متوسط تا شدید باشد بنا به تشخیص روانپزشک و روانشناس، مصرف دارو ضروری است. در این موارد در کنار مصرف دارو باید از مشاوره های روانشناختی نیز استفاده کرد. در موارد خفیف شاید بتوان با کمک مشاوره های روانشناختی و یادگیری تکنیک های کنترل استرس، بر این مشکل غلبه کرد.
در خیلی از موارد، ارزیابی شدت این اختلال یا فشار روانی نیز کار ساده ای نیست و بهتر از مشورت یک روانشناس استفاده کنیم.
در کلینیک قلب آتیه، طبق صلاحدید پزشک معالج قلب یا به درخواست شما، مشاوره روانپزشکی یا روانشناسی توسط متخصصان با تجربه انجام می شود تا اطمینان از وضعیت مناسب سلامت روان یک بیمار قلبی حاصل شود.
با تشکر از اعتماد شما به کلینیک قلب آتیه، به عنوان یک مرکز معتبر در خدمات قلبی با تکنولوژی روز و تیمی از متخصصان پزشکی مجرب، به حفظ سلامت قلب شما متعهد هستیم. ما افتخار داریم که به سلامتی قلب شما اهمیت داده و همواره بهبودی و سلامتی شما را در اولویت قرار دهیم.